Over ons

VSI Amsterdam is in 2001 opgericht door VSI-directeur Norman Dawood en Ron van Broekhoven, een gevestigde expert op het gebied van vertalen en ondertitelen. Sindsdien is het bedrijf onder leiding van Ron en zijn collega Arie Smedes (deputy manager) uitgegroeid tot een van ‘s lands voornaamste ondertitel- en vertaalbedrijven.

VSI Amsterdam was in de beginjaren gevestigd aan het IJ vlak bij het centrum van Amsterdam. Na vijf jaar zijn we verhuisd naar radio- en televisiestad Hilversum, waar we dichter bij onze klanten zaten en meer ruimte hadden om te groeien. Ons team bestaat uit tien vaste medewerkers, die worden ondersteund door meer dan 200 ervaren freelancers en de andere internationale afdelingen van de VSI Group.

Klanten waarderen de betrokkenheid van VSI Amsterdam, en roemen onze flexibiliteit en focus, ons goede relatiebeheer, het gemak van onze wereldwijde aanwezigheid en de snelheid waarmee wij reageren. Volgens onze klanten zijn onze prijzen zeer scherp en ze waarderen onze producten.